Activatie

Naar meetbaar resultaat

Heb je een hele bult met geld geïnvesteerd, maar gebeurt er niks? Je krijgt maar geen leads binnen. Je vrienden vinden je website hartstikke mooi. Maar je klanten worden er niet warm van. Offertes blijven uit. En de enige like die je op social media krijgt, is van je moeder … Ja, dan moet je het toch echt anders aanpakken.

Online marketing

Ben jij een onderdeel van de belevingswereld van je doelgroep? Want als je een onderdeel bent van die belevingswereld, dan sta je al een streepje voor. Wij zorgen ervoor dat je online zichtbaar én vindbaar bent. Zodat je bezoekers op je website krijgt. Maar niet zomaar iedereen. Nee, alleen gerichte zoekers.

E-mailmarketing

Sommige mensen denken dat e-mail een ouderwets marketingmiddel is. Maar niets is minder waar. Het is namelijk één van de weinige dingen waar mensen om vragen. Ze wíllen informatie van je ontvangen. Dus maak daar gebruik van. Met een goede e-mailcampagne win jij de harten van je (potentiële) klanten.

Social media marketing

Hier een berichtje, daar een berichtje. En klaar is Kees. Nee, zo werkt het niet. Je moet wel regelmatig een bericht plaatsen, anders kan je net zo goed niks doen. En die berichten, die moeten raken. En onderdeel zijn van een groter plan, je contentplan.

Contentmarketing

Heb jij relevante en prikkelende content waarmee jij je doelgroep helpt? Waarmee je ze aan de hand neemt en ze tips & tricks geeft? Met contentmarketing bereik je potentiële klanten, bindt je ze aan je, laat je ze converteren en bouw je een relatie met ze op.

Conversie optimalisatie

Doen jouw bezoekers niets op je website?Wil jij er het maximale uithalen? Meer aanvragen, aanmeldingen voor de nieuwsbrief, downloads, noem maar op. Jij wilt meer. Dan is conversie optimalisatie iets voor jou.

Mooi werk man

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

Durf jij impact te maken?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.

Scroll naar top