Blogpraat van Boostrz

Jouw wekelijkse portie inspiratie over (online) marketing, communicatie en branding vind je hier. In ons bloghoekie. Zo leer je telkens weer wat nieuws. En kun je de tips en adviezen meteen inzetten. Handig toch?

Zo creëer je een persona waar je echt wat aan hebt
Communicatie
Manon Kutschruiter

Zo creëer je een persona waar je écht wat aan hebt

Als je een marketing- of communicatieplan maakt, dan komt er vaak een persona aan te pas. Maar niet zo’n globale beschrijving van een persoon die iets van je zou kunnen kopen. Nee. We willen een compleet profiel van jouw doelgroep. Omschreven in een persoon van vlees en bloed. Met idealen en struggles. En juist die struggles zijn belangrijk, want dáár kan jij op inspelen.

Lees verder »
Pas op voor deze vijf websitevalkuilen
Webdesign
Hans Nep

Pas op voor deze vijf websitevalkuilen

Twijfelen over je content en je website uitstellen. Alles zelf willen doen. Je klanten vergeten bij de hand te nemen. Onderschatten hoeveel tijd er in het websitebouwtraject zit. En de websitebouwer te laat bij het project betrekken. Dat zijn de vijf websitevalkuilen waar Hans je over vertelt.

Lees verder »
Wil je met me trouwen
Webdesign
Bart Pronk

Wil je met me trouwen?

Bart mocht weer een column schrijven. En dit keer over websites. Of beter gezegd: het verleiden van je bezoekers. Want je moet ze niet direct een aanzoek doen. Dat schrikt af.

Lees verder »
7 tips om meer uit je social media te halen
Social media
Manon Kutschruiter

7 tips om meer uit je social media te halen

Hier een berichtje, daar een berichtje. En klaar is Kees. Nee, zo werkt het niet. Je moet wel regelmatig een bericht plaatsen, anders kan je net zo goed niks doen. En die berichten, die moeten raken. Goede content is het halve werk. Maar hoe maak je een goed bericht?

Lees verder »