Feijen Diervoeders

Poah, Feijen, das mien website!

Bij Feijen zijn ze ervan overtuigd dat je zo veel mogelijk uit je eigen ruwvoer moet halen. Alles wat de koe dan nog ontbreekt, vullen ze aan met krachtvoer. Een mengvoerspecialist die verder kijkt.

intro-case-feijen

Wat we hebben gedaan

In het kort

Uitdaging

Feijen vroeg ons in eerste instantie om mee te denken over hun marketing en communicatie. Tijdens het gesprek kwam naar voren dat ze bezig waren met een nieuwe website. Aan ons ook de vraag of we daarbij mee wilden kijken. Dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk! Dus hebben we de website geanalyseerd.

Maar ja, voordat je met marketing en communicatie bezig gaat, is het belangrijk dat je website goed werkt. Zodoende zijn we gestart met het realiseren van een nieuwe website: webteksten redigeren, ontwerp maken en uiteindelijk bouwen!

Oplossing

Een goede uitvalsbasis voor al hun marketingcommunicatie in de toekomst. En zeg nou zelf, hij ziet er toch ook gewoon supergaaf uit.

Nu lekker plaatjes kijken

Durf jij impact te maken?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.

Meer cases

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

BAM! Voor deze mooie bedrijven maken wij al impact.

Sta jij er binnenkort ook tussen?

henkvantongeren-logo
volkerwessels-logo
stf-logo
daggenvoorde-logo
autoproff-logo
perron038-logo
spacewinner-logo
bruggeban-logo
Taaluilen-logo
citydevelopers-logo
sdv-logo
koolhof-logo
autoproff-logo
rechtencircuit-logo
wijnwinst-logo
stf-logo
volkerwessels-logo
perron038-logo
henkvantongeren-logo
sdv-logo
citydevelopers-logo
Taaluilen-logo
bruggeban-logo
spacewinner-logo
adficount-logo
bepacom-logo
koolhof-logo
daggenvoorde-logo
Scroll naar top