Flexpumps

You've got 99 problems but a pump ain't one

Snelle denkers, aanpakkers en ervaren professionals. Met frisse ideeën. Dat is Flexpumps in een notendop. Ze zijn ontstaan vanuit de wens om het nóg beter te doen. Voor hun klanten én het milieu. Want, zoals zij het zeggen: er is veel te doen. De wereld verandert, stedelijk en natuurlijk gebied moeten aangepast worden op de toekomst. Daar past een pompverhuurder bij die dat snapt. Eentje die niet mak meeloopt, maar de ballen heeft om de branche op te schudden.

intro-case-flexpumps

In het kort

Uitdaging

Binnen iets meer dan een maand moest alles staan. Van naam en concept tot huisstijl, website en lanceringscampagne. The whole shebang! And … we made it! We kregen de veiligheid en verantwoordelijkheid om alles te regelen waarvan wij denken dat het nodig is. En dáár krijgen wij energie van.

Oplossing

Een naam die direct zegt wat ze doen: op een flexibele manier pompen aanbieden. Een sterk logo die wordt herkend en blijft hangen. En die naadloos aansluit bij hun kernwaarden. Lekkere teksten, een sterke en frisse website en een lanceringscampagne waar je niet omheen kunt. Een knallende start voor een gaaf bedrijf!

Nu lekker plaatjes kijken

Durf jij impact te maken?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.

Meer cases

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

BAM! Voor deze mooie bedrijven maken wij al impact.

Sta jij er binnenkort ook tussen?

perron038-logo
spacewinner-logo
daggenvoorde-logo
Taaluilen-logo
koolhof-logo
adficount-logo
wijnwinst-logo
volkerwessels-logo
citydevelopers-logo
stf-logo
sdv-logo
autoproff-logo
perron038-logo
henkvantongeren-logo
wijnwinst-logo
autoproff-logo
bruggeban-logo
volkerwessels-logo
adficount-logo
sdv-logo
bepacom-logo
citydevelopers-logo
koolhof-logo
Taaluilen-logo
rechtencircuit-logo
daggenvoorde-logo
stf-logo
spacewinner-logo
Scroll naar top