Pius X College

Een magazine voor aanstaande brugpiepers

Waar bereik je nieuwe leerlingen en maak je ze enthousiast over de school? Zo enthousiast dat ze zich in willen schrijven voor het volgende schooljaar. Juist een groep 8 magazine!

piusx-1

In het kort

Uitdaging

Groep 8-leerlingen op een leuke manier informatie geven over de middelbare school. Groep 8 is een leuk, maar toch ook wel een spannend jaar. Je maakt een eindtoets, oefent voor de eindvoorstelling en gaat op schoolkamp. En dan moet je kiezen naar welke middelbare school je gaat. Voor de één is die keuze zo gemaakt, maar voor een ander is dit wikken en wegen. Aan ons de taak om de kinderen van groep 8 te laten zien wat voor school Pius X is. Daar horen natuurlijk ook gekke weetjes en een leuke burgklasquiz bij.

Oplossing

Een opdracht waar bijna al onze krachten samenkwamen. De opzet bedenken, interviewen, foto’s maken, teksten schrijven en uiteindelijk de magazines vormgeven. En, het resultaat mag er zijn. Al zeggen we het zelf. Een magazine vol informatie, weetjes, persoonlijke verhalen en een brugklasquiz.

Nu lekker plaatjes kijken

Durf jij impact te maken?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.

Meer cases

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

BAM! Voor deze mooie bedrijven maken wij al impact.

henkvantongeren-logo
wijnwinst-logo
citydevelopers-logo
bruggeban-logo
spacewinner-logo
adficount-logo
rechtencircuit-logo
daggenvoorde-logo
Taaluilen-logo
koolhof-logo
sdv-logo
perron038-logo
rechtencircuit-logo
wijnwinst-logo
koolhof-logo
sdv-logo
bruggeban-logo
perron038-logo
bepacom-logo
Taaluilen-logo
autoproff-logo
spacewinner-logo
henkvantongeren-logo
stf-logo
adficount-logo
citydevelopers-logo
volkerwessels-logo
daggenvoorde-logo
Scroll naar top