Henk van Tongeren

Van merkverhaal tot nieuwe website

Een sterk staaltje (grondwater)techniek voor infra-, water- en bouwprojecten. Dat is wat Henk van Tongeren Water & Techniek elke dag levert om projecten in beweging te houden. Door heel Nederland en ver daarbuiten. In al hun expertises combineren ze hun jarenlange ervaring met de nieuwste technieken. Zo zorgen ze ervoor dat er droog en veilig gewerkt kan worden aan bouwprojecten, voorzien ze gebouwen van water, ondersteunen ze overheden bij hun watermanagement en ontwikkelen ze innovatieve technieken om duurzamer met de aarde om te gaan.

intro-case-henkvantongerenwebsite

Wat we hebben gedaan

In het kort

Uitdaging

Guido van Tongeren, directeur: “We willen op een aansprekende manier uitstralen wie we zijn en wat we kunnen. Dat doen we nu onvoldoende.” De website was bijvoorbeeld erg statisch en er zat geen persoonlijkheid in. En dat terwijl Henk van Tongeren Water & Techniek juist zo’n open familiebedrijf is, waar menselijkheid en betrokkenheid belangrijke merkwaarden zijn. Daarnaast had het bedrijf veel behoefte aan nieuwe (jonge) technische krachten. En die trokken ze onvoldoende aan. Aan ons de vraag om met een plan te komen.

Oplossing

Een effectieve website waar de persoonlijkheid en beleving van het bedrijf centraal staat. Met krachtige teksten die in enkele zinnen vertellen wie ze zijn en wat ze voor hun klanten kunnen betekenen. In duidelijke en klare taal, precies zoals de mannen zelf ook op de bouwplaats communiceren. In video en fotografie wordt de grootsheid van het bedrijf in een oogopslag duidelijk en laten we je beleven wat er op de bouwplaats gebeurt. Daarnaast hebben we een ‘werken-bij-pagina’ gemaakt waarbij nieuwe medewerkers kunnen proeven aan de werksfeer bij Henk van Tongeren. Hiervoor is ook een online wervingscampagne ontwikkeld om nieuwe medewerkers aan te trekken.

Nu lekker plaatjes kijken

Durf jij impact te maken?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.

Meer cases

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

BAM! Voor deze mooie bedrijven maken wij al impact.

autoproff-logo
perron038-logo
sdv-logo
volkerwessels-logo
henkvantongeren-logo
wijnwinst-logo
rechtencircuit-logo
adficount-logo
stf-logo
Taaluilen-logo
daggenvoorde-logo
koolhof-logo
daggenvoorde-logo
Taaluilen-logo
adficount-logo
volkerwessels-logo
spacewinner-logo
koolhof-logo
bruggeban-logo
citydevelopers-logo
wijnwinst-logo
sdv-logo
perron038-logo
henkvantongeren-logo
rechtencircuit-logo
bepacom-logo
stf-logo
autoproff-logo
Scroll naar top