Platform Techniek Salland

Sallands vetste bijbanen in de techniek

Een beroep in de techniek biedt in Salland perspectief, op welk niveau dan ook. En met een beroep in de techniek of technologie kun je een bijdrage leveren aan de oplossing van veel vragen en problemen in deze wereld. Maar veel jongeren kiezen niet voor een beroep in de techniek. Dat moet veranderen vindt Stichting Platform Techniek Salland. Aan ons de taak om een campagne op te zetten waarmee we jongeren enthousiast maken over een bijbaan in de techniek. Daarom kwamen wij met de campagne: gaeenswerken.nu. Sallands vetste bijbanen in de techniek.

intro-case-gaeenswerken

In het kort

Uitdaging

Meer jongeren van 15-20 jaar aan het werk krijgen in de technieksector, dat was platgezegd de uitdaging. Er is voor deze doelgroep zoveel interessant werk te doen in de techniek, maar dit is vrijwel niet bekend. Dat moest veranderen! Maar ja… hoe bereik je deze doelgroep op een ludieke manier? Hoe kom je in hun koppie terecht? Hoe zorg je ervoor dat ze over je gaan praten en elkaar activeren om te solliciteren op een bijbaan in de techniek?

Oplossing

Een campagne met een naam die direct activeert en prikkelt. ‘Ga nou eens werken’ horen de jongeren namelijk constant van hun ouders. Niet op luie reet zitten, maar aan de slag. Maar goed, van de bank komen ze pas echt als het leuk is en goed betaalt. En dat beloven we ze met deze campagne. Via de website en verschillende communicatiemiddelen (zoals video) laten we ze zien en voelen hoe tof een beroep in de techniek is. De campagne is goed blijven hangen en een flink aantal jongeren heeft via www.gaeenswerken.nu een (bij)baan in de technieksector gevonden.

Nu lekker plaatjes kijken

Durf jij impact te maken?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.

Meer cases

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

BAM! Voor deze mooie bedrijven maken wij al impact.

perron038-logo
koolhof-logo
autoproff-logo
sdv-logo
bruggeban-logo
henkvantongeren-logo
bepacom-logo
spacewinner-logo
daggenvoorde-logo
volkerwessels-logo
adficount-logo
rechtencircuit-logo
bepacom-logo
rechtencircuit-logo
perron038-logo
adficount-logo
koolhof-logo
stf-logo
henkvantongeren-logo
daggenvoorde-logo
bruggeban-logo
spacewinner-logo
autoproff-logo
Taaluilen-logo
volkerwessels-logo
sdv-logo
wijnwinst-logo
citydevelopers-logo
Scroll naar top