OBS De Wije

Van twee openbare scholen naar één gezamenlijke.

Van twee openbare scholen (OBS de Peperhof en OBS de Tellegen) naar één gezamenlijke. Vanaf het nieuwe schooljaar in september. Dat stond vast. Maar hoe ze de nieuwe identiteit moesten vormgeven? Een naam moesten geven? Welke woorden ze konden geven aan hun idealen? Daar hadden ze onze hulp bij nodig. Welkom bij OBS de Wije, de nieuwe openbare school in Wijhe.

Dewije-5

In het kort

Uitdaging

De identiteit moest passen bij het onderwijsconcept van de basisschool: het Zweedse Kunskapsskolan (de kennisschool). Een vernieuwend en succesvol onderwijsconcept waarbij de focus ligt op gepersonaliseerd leren. Daarnaast zochten ze een identiteit die dichtbij de mensen staat. Dichtbij het dorp Wijhe. Maar… het moest ook uniek zijn. Iets wat alleen bij deze school zou passen.

Oplossing

“Ja, dit zijn wij!” Dat was de unanieme reactie van de school op ons voorstel. De Wije was geboren. Dus alles moest eraan geloven. En klaar zijn voor het nieuwe schooljaar. Van de website tot de gymshirtjes en de signing in de school.

Nu lekker plaatjes kijken

Durf jij impact te maken?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.

Meer cases

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

BAM! Voor deze mooie bedrijven maken wij al impact.

stf-logo
spacewinner-logo
daggenvoorde-logo
bruggeban-logo
koolhof-logo
adficount-logo
autoproff-logo
sdv-logo
Taaluilen-logo
wijnwinst-logo
rechtencircuit-logo
perron038-logo
henkvantongeren-logo
sdv-logo
adficount-logo
Taaluilen-logo
koolhof-logo
volkerwessels-logo
bruggeban-logo
stf-logo
autoproff-logo
spacewinner-logo
daggenvoorde-logo
wijnwinst-logo
rechtencircuit-logo
perron038-logo
bepacom-logo
citydevelopers-logo
Scroll naar top