Perron038

Dé plek voor de innovatieve maakindustrie in Zwolle

Dé plek voor de innovatieve maakindustrie in Zwolle. Waar technici en bevlogen studenten samenwerken, onderzoeken en experimenteren. Om hightech machines beter en duurzamer te maken. Door continu te innoveren, leren en inspireren. Om de toekomst te maken. Samen. Dat zou Perron038 moeten worden. Maar meer dan een idee en een oude leegstaande loods naast station Zwolle was er niet. Dus werden wij vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van de naam, het concept en de uitwerking en realisatie ervan in verschillende middelen.

perron038-5

In het kort

Uitdaging

De vragen van de opdrachtgever: hoe kunnen we vorm en inhoud geven aan de ideeën die we hebben met het open innovatiecentrum? Hoe krijgen we relevante huurders geïnteresseerd om een plekje te huren in deze loods? Hoe houden we bewoners aangesloten én enthousiast over dit project?

Oplossing

‘Daar waar de geschiedenis is geschreven, wordt de toekomst gemaakt.’ Vanuit dit idee is de naam Perron038 ontstaan en hebben we de complete branding, signing en website gemaakt. Met als belangrijkste resultaat: de loods was binnen no time bezet met allerlei innovatieve bedrijven.

Nu lekker plaatjes kijken

Durf jij impact te maken?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.

Meer cases

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

BAM! Voor deze mooie bedrijven maken wij al impact.

autoproff-logo
rechtencircuit-logo
Taaluilen-logo
wijnwinst-logo
spacewinner-logo
bruggeban-logo
henkvantongeren-logo
adficount-logo
volkerwessels-logo
daggenvoorde-logo
perron038-logo
koolhof-logo
henkvantongeren-logo
volkerwessels-logo
bruggeban-logo
perron038-logo
bepacom-logo
rechtencircuit-logo
koolhof-logo
citydevelopers-logo
Taaluilen-logo
wijnwinst-logo
autoproff-logo
stf-logo
sdv-logo
daggenvoorde-logo
spacewinner-logo
adficount-logo
Scroll naar top