PraKtima

Campagne met een knipoog

Normaal sta je bij PraKtima niet voor verrassingen, dat weten klanten maar al te goed. Maar voor deze ene keer maakt het bedrijf een uitzondering. Al 20 jaar zorgen de KAM-adviseurs van PraKtima ervoor dat bedrijven hun certificeringen op orde hebben. En de werkvloer veiliger, gezonder en duurzamer wordt.

Dat verdient een feestje!

intro-case-praktima

In het kort

Uitdaging

Bedenk een campagne rondom ons 20-jarige bestaan dat ons bij huidige en potentiële klanten op de kaart zet en laat zien dat wij KAM-zaken wél leuker en makkelijker kunnen maken. Geen eenmalige flart, maar een campagne waar we het hele jaar mee vooruit kunnen.

Oplossing

Een knallend begin en elke maand een nieuwe verrassing. Klanten van PraKtima ontvingen in januari een kaart met een roltoeter en link naar een ‘surprise-pagina’. Er zou een cadeautje voor ze klaarstaan op 1 februari… Dat bleek de ‘online surprise box’ te zijn waar iedereen een graai uit kon doen. Met fantastische prijzen. Deze actie werd extra aangejaagd via een video, nieuwsbrief en social media voor een nog groter bereik. Om een graai te doen, moesten mensen hun e-mailgegevens achterlaten. Dit e-mailbestand krijgt nu maandelijks een inspiratiemail met kennismaker (blog met tips) van één van de KAM-experts van PraKtima. Ook via social media laten de experts de komende tijd hun ware aard zien. In een videoserie stellen ze zich aan je voor via hun alterego. Van KAM-pioen tot KAM-eleon en KAM-eraad.

Wat vinden klanten écht van ons?

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Nu lekker plaatjes kijken

Durf jij impact te maken?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.

Meer cases

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

BAM! Voor deze mooie bedrijven maken wij al impact.

Taaluilen-logo
henkvantongeren-logo
koolhof-logo
perron038-logo
rechtencircuit-logo
autoproff-logo
daggenvoorde-logo
wijnwinst-logo
bruggeban-logo
adficount-logo
volkerwessels-logo
stf-logo
rechtencircuit-logo
citydevelopers-logo
henkvantongeren-logo
perron038-logo
volkerwessels-logo
adficount-logo
bruggeban-logo
daggenvoorde-logo
stf-logo
koolhof-logo
wijnwinst-logo
autoproff-logo
bepacom-logo
spacewinner-logo
Taaluilen-logo
sdv-logo
Scroll naar top