Gasterij de Kruidentuin

Sfeervol & Bourgondisch genieten

Een bezoek aan restaurant en zalencentrum de Kruidentuin is een beleving en dat zou de website al moeten uitstalen. Wij kregen daarom de uitdaging om een nieuwe website te ontwikkelen. Al snel zagen we dat we hierbij ook een slag moesten maken qua branding. Dus zorgden we voor een totaalplaatje waar branding, website en het fijne bourgondische gevoel van de Kruidentuin naadloos op elkaar aansloten.

intro-case-dekruidentuin

Wat we hebben gedaan

In het kort

Uitdaging

Vertaal de fijne sfeer en gastvrije setting van de kruidentuin naar de website en maak bezoekers al zo hongerig dat ze een reservering maken.

Oplossing

De branding weerspiegelt nu de ongedwongen, bourgondische sfeer. What you see is what you get. Goede traditionele gerechten met vis en vlees en vegetarische verrassingen. Sinds de nieuwe website livestaat hebben in iets meer dan 2 jaar tijd 5000 mensen een reservering geplaatst via de website. De conversie van het reserveringsformulier is 102%, wat betekent dat praktisch iedereen die op het formulier komt ook daadwerkelijk het formulier ingevuld verstuurt.

Nu lekker plaatjes kijken

Durf jij impact te maken?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.

Meer cases

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

BAM! Voor deze mooie bedrijven maken wij al impact.

citydevelopers-logo
stf-logo
Taaluilen-logo
bepacom-logo
henkvantongeren-logo
rechtencircuit-logo
autoproff-logo
sdv-logo
koolhof-logo
adficount-logo
daggenvoorde-logo
bruggeban-logo
koolhof-logo
daggenvoorde-logo
adficount-logo
rechtencircuit-logo
citydevelopers-logo
stf-logo
bruggeban-logo
Taaluilen-logo
wijnwinst-logo
henkvantongeren-logo
volkerwessels-logo
sdv-logo
spacewinner-logo
bepacom-logo
autoproff-logo
perron038-logo
Scroll naar top