Qubus Droomhuizen

Een droomhuis bouw je niet alleen

Het bouwen van je droomhuis. Gaaf! Maar ook spannend. Er komen veel keuzes op je af. Veel regelwerk. En je wilt wel het beste. Dat weten ze bij Qubus Droomhuizen als geen ander. Zij zijn jouw vertrouwde bouwteam die het hele proces voor je uit handen neemt. Alleen op de website kwam dit onvoldoende naar voren. Ook de leads bleven uit. Terwijl de potentie er absoluut was.

intro-case-qubus

Wat we hebben gedaan

In het kort

Uitdaging

Een website maken die wél voor nieuwe leads zou zorgen. Oftewel: klanten die Qubus wisten te vinden en wilden inschakelen. Zonder twijfel.

Oplossing

Duidelijke call-to-actions, een pakkende tekst die precies hetgeen onderstreept waar een klant tegen aanloopt en welke oplossing hij wil. Daarnaast hebben we het concept ‘de keukentafelsessie’ bedacht. Een vrijblijvend gesprek waarin Qubus samen met de klant alvast in wat thema’s duikt. Zo kan de klant ontdekken wat Qubus allemaal kan betekenen. Want als je ze eenmaal kent, wil je voor je huis niemand anders meer. Dat leverde ze in de eerste maand al 5 mooie leads op!

Nu lekker plaatjes kijken

Durf jij impact te maken?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.

Meer cases

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

BAM! Voor deze mooie bedrijven maken wij al impact.

bepacom-logo
autoproff-logo
volkerwessels-logo
bruggeban-logo
koolhof-logo
perron038-logo
henkvantongeren-logo
adficount-logo
wijnwinst-logo
spacewinner-logo
stf-logo
Taaluilen-logo
bepacom-logo
sdv-logo
wijnwinst-logo
stf-logo
volkerwessels-logo
henkvantongeren-logo
adficount-logo
perron038-logo
bruggeban-logo
citydevelopers-logo
autoproff-logo
koolhof-logo
spacewinner-logo
rechtencircuit-logo
Taaluilen-logo
daggenvoorde-logo
Scroll naar top