Copy- en contentcreatie

‘Content is king.’ Ja, blabla. Dat weet je inmiddels wel. Belangrijker vinden wij het dat jij weet waarom content zo belangrijk is. En hoe je content effectief in kan zetten in je marketingstrategie. Dan gaat het pas écht voor je werken. Content is namelijk niets meer dan de inhoud van een bepaald middel. De inhoud van je website, die van een e-mailcampagne of je social media. Content kan tekst of beeld zijn. Je kunt het delen en verspreiden. En is pas ‘king’ als je het goed weet in te zetten. Daar helpen we je graag bij.

Contentcreatie

(Web)teksten laten schrijven

We schrijven graag zoals we praten. Lekker duidelijk in klare taal. Want een tekst moet je niet lezen, maar voelen. Met een bite graag. Het mag wel prikkelen. Ons doel in elke tekst? Mensen verrassen, activeren en overtuigen om voor jou te kiezen. Onze copywriters zijn bedreven in short- en long copy. Van webteksten en scripts tot social media. We schrijven over alles. Niet dat we overal wat vanaf weten. Niet direct, maar zodra we ergens over schrijven, weten we er alles over. En over jouw doelgroep.

Fotografie

We houden ervan gezichten te zien en daar zoeken we dan ook onbewust naar. Er is een reden waarom mensen elkaar in de ogen willen kijken. Onze hersenen zijn gebouwd om vertrouwen vast te stellen door face-to-face contact. En daarom werken foto’s zo goed! Eigen foto’s. Want witgebleekte tanden en een Amerikaanse uitstraling, dat schept geen band. Met stockfoto’s creëer je eerder een afstand tussen jou en je doelgroep. Eigen fotografie zorgt voor een persoonlijk karakter en geeft je bedrijf een gezicht.

Videomarketing

Waarom werken video’s zo goed? Nou, ongeveer 90 procent van de informatie die onze hersenen oppikken is visueel. En die content verwerken we 60.000 keer sneller dan dat we tekst kunnen verwerken. Veel mensen denken: ‘Ach, je filmt even wat, knipt en plakt het aan elkaar en je hebt een video.’ Ja. Kan. Maar ‘t is dan maar de vraag of het ook mooi is. Of het ook raakt. Verrast. Daarvoor heb je toch echt een goede strategie en concept vooraf nodig (our sweet spot!) en een videoteam dat het concept exact weet te pakken in de juiste shots.

Mooi werk man

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

Durf jij impact te maken met je merk?

Wij zorgen ervoor dat jouw klant niet om jou heen kan. Dat doen we met verrassende plannen, rake teksten, strakke ontwerpen en converterende websites. We dagen jou uit om je ware aard te laten zien. Dat wat jou jou maakt. Durf jij het aan?

Scroll naar top