Fotografie

Foto’s zijn belangrijk. En dan met name eigen foto’s. Want van een typische Amerikaanse man met gebleekte tanden en een smetteloos witte blouse worden je bezoekers niet warm. Ze willen echte foto’s zien. Van jou en je collega’s.

Fotoshoot

Personal branding shoot

Hoe groot je bedrijf ook is: mensen doen nog steeds het liefst zaken met mensen. Laat jezelf zien en vergroot je (online) zichtbaarheid met prachtige foto’s. Onder begeleiding van een professionele branding fotograaf laten wij jou van het beeld spatten. Denk aan mooie zakelijke portretten, behind the scenes in je bedrijf of een fotoreportage van jouw projecten. Eng? Ongemakkelijk? Nergens voor nodig! Een fotoshoot bij ons is een feestje. We maken het gezellig en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Dat zie je namelijk terug in je foto’s.

De aantrekkingskracht van ogen/eigen foto’s op je website

Ogen trekken aan. Dat is nou eenmaal zo. Wij mensen zoeken automatisch de verbinding met anderen door elkaar in de ogen te kijken. Maar als je wilt dat je bezoekers op een bepaalde knop drukken, moet je niet een foto ernaast plaatsen met een persoon die je bezoeker aan de andere kant van het scherm aankijkt. Nee. Daar plaats je een foto van iemand die naar de knop kijkt. Je bezoeker zoekt contact, maar op hun scherm zien ze iemand die regens anders naar kijkt. Wat doen ze dan? Juist, ze volgen de ogen. Linea recta naar de plek waar jij ze wilt hebben. Die knop.

Een boost voor je bedrijf

Ja, eigen foto’s geven je bedrijf een boost. Wil jij het beste uit je website, social berichten, campagnes, flyers en magazines halen? We horen je denken: ja dat wil ik! Mooi, wij ook. Wanneer beginnen we?

Wil jij krachtige foto’s?

Scroll naar top