Videomarketing

Aandacht trekken en vasthouden. Je kijkers inspireren en triggeren. Dat doe je met video. Het is laagdrempelig en mensen hoeven geen moeite te doen. Na een lange werkdag hebben je potentiële klanten geen zin om nog een heel artikel te lezen. Nee, ze willen lekker op de bank ploffen en gewoon kijken. De informatie op ze af laten komen.

Videoteam

Van idee en script tot aan filmen

Veel mensen denken: ‘Ach je filmt even wat, knipt en plakt het aan elkaar en je hebt een video.’ Ja. Kan. Maar ‘t is dan maar de vraag of het ook mooi is. Of het ook raakt. Verrast. Daarvoor heb je toch echt een goede strategie en concept vooraf nodig (our sweet spot!) en een videoteam dat het concept exact weet te pakken in de juiste shots.

De voordelen van video

Als je nu nog steeds twijfelt of je video moet inzetten of niet. Hebben we hier een paar voordelen voor je:

 • +

  In video kan je meer emotie laten zien dan in tekst

 • +

  Informatie uit een video is voor de kijker makkelijk op te nemen, omdat ze geen moeite hoeven te doen

 • +

  90% van de informatie die onze hersenen oppikken is visueel

 • +

  55% van de internetgebruikers kijkt elke dag video’s

 • +

  50% van de internetgebruikers zoekt bewust naar video’s om informatie te krijgen

 • +

  Video zorgt voor meer betrokkenheid en interactie

Ik zoek een scriptschrijver

Jij wilt een bedrijfsvideo, instructiefilm of campagnevideo schieten. Maar wat wil je vertellen en hoe doe je dat? Wij vertalen je boodschap naar een aantrekkelijk verhaal. Wij helpen je bij de uitwerking van het concept en schrijven het script voor je. Een script of scenario bevat het verhaal dat de film moet vertellen. Het is een samenspel van wat er gezegd wordt (voice-overs), wat voor tekst er in beeld te zien is en welke beelden (shots) er vertoond worden. Het schrijven van een script doen we in nauw overleg met de filmmaker. Zo komen we tot het mooiste resultaat.

Wil jij videomarketing inzetten?

Scroll naar top