(Web)teksten laten schrijven

Een paar loze woorden zonder duidelijke boodschap. Dat werkt niet. Je wilt je bezoekers prikkelen en aanzetten tot actie. Goede teksten zorgen ervoor dat je de juiste klanten aantrekt. En vasthoudt. Maar wat vertel je? En wat juist niet? En hoe vertel je het? Want het moet ook nog lekker lezen. Knallen.

(Web)teksten

SEO

Jij wilt natuurlijk bovenaan staan in de zoekresultaten. Maar ja, dat wil iedereen. Dus moet je sterke teksten hebben. Teksten die door de zoekmachines gevonden worden. Hoe? Om te beginnen door de juiste zoekwoorden te gebruiken. Maar dat is niet alles. De titel, tussenkoppen, linkjes naar andere pagina’s en de inhoud zijn nog maar een paar dingen die belangrijk zijn. Wij richten het aan de voor- en achterkant in. Zodat jij de beste resultaten uit je website en teksten haalt.

Andere soorten teksten laten schrijven?

We schrijven natuurlijk niet alleen teksten voor websites. Ook voor magazines, flyers, social media, mailings, noem maar op. Waar je ook een tekst voor wilt, wij zetten de juiste woorden voor jou op papier.

 • +

  Contact

  De eerste zet is aan jou. Neem contact met ons op, dan plannen we een afspraak in om kennis te maken en informatie op te halen.

 • +

  Kennismaking

  Je vertelt ons haarfijn wat je wilt. Wat je wensen zijn. Wij kruipen in jouw hoofd én in de belevingswereld van je klanten. Want wat willen zij?

 • +

  Schrijven

  Nu we weten wie je bent, wat je doet en waar je naartoe wilt, gaan we schrijven. We zetten jouw verhaal op papier. Met als doel jouw klanten verleiden.

 • +

  Feedback

  We sturen je de teksten via de mail. In Word. Jij kunt in hetzelfde bestand je feedback zetten. Wij verwerken de feedback en sturen het weer naar jou. De tekst is nu zo goed als af, nog een laatste feedbackronde en dan zijn ze klaar.

 • +

  Klaar voor gebruik

  Na twee feedbackrondes sturen we de definitieve teksten. Zijn de teksten onderdeel van een nieuwe website? Dan nemen we ze mee in het ontwerp en zetten we ze in de website.

Wil jij sterke teksten?

Scroll naar top