Grafisch ontwerp

Net dat ene haakje, waarmee je jouw klant overtuigt en jij vol vertrouwen jezelf kan laten zien. Wij bedenken het voor je en gieten het in een complete huisstijl, aansprekende vormgeving en webdesign.

Merkwaardig design

Daar werken we elke dag keihard aan. Wij hoeven je vast niet te vertellen dat een eenduidige uitstraling van jouw bedrijf essentieel is voor de herkenning van je bedrijf. Maar om écht op te vallen in een overvolle markt … daar is meer voor nodig. Het vraagt om een retestrakke visuele vertaling van jouw unieke waarden, missie en verhaal in je eigen merkidentiteit. Van de ontwikkeling van jouw logo, huisstijl, brochure of campagne: wij zorgen ervoor dat jij vol trots de boer op kunt en niemand om jouw merk heen kan.

Jouw identiteit

Jouw binnenkant brengen wij in onze designs letterlijk naar buiten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij jezelf herkent in alles wat wij ontwerpen. En dat het goed voelt. Ontzettend goed. Maar … het mag de hartslag ook verhogen. Grenzen opzoeken. Dat doen we. Want, great things never came from comfortzones … We willen jouw merk graag verder brengen. Op zo’n manier dat het visueel knettert, authentiek is en de mondhoeken omhoog laat krullen. Daarom voegen we er ook altijd een flinke dot lef aan toe. En kleuren we graag buiten de lijntjes. Alles om je merk verder te brengen. Durf jij het aan?

Wat we voor je kunnen maken

Ja, dat is best veel. Maar dat is eigenlijk ook heel logisch. Wij zoeken namelijk altijd het perfecte middel bij jouw doel. En dat verschilt dus ook per bedrijf. Durf jij impact te maken met je merk?

Voorbeelden graag

Nu ben je vast nieuwsgierig naar al onze creatieve creaties. Snappen we. Daarom een kleine selectie uit de opdrachtgevers die we al van visueel geknetter hebben voorzien.

Durf jij impact te maken met je merk?

Papier. Folie. Katoen. Hout. Plaatwerk. Printen. Plakken. Soms (vaak!) is een digitaal ontwerp niet voldoende. En wil je te gekke dingen doen met dingen die je kunt vasthouden. Een visitekaartje van hout, kaartje op groeipapier of een wand compleet beplakken in je huisstijl. Tof, daar houden we van. En laten we nu graag dit hele proces uit handen nemen. Van advies tot coördinatie en realisatie. Vraag het Nick maar.

Scroll naar top