Jouw merkidentiteit

Jouw binnenkant brengen wij in onze designs letterlijk naar buiten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij jezelf herkent in alles wat wij ontwerpen. En dat het goed voelt. Ontzettend goed. Maar… het mag de hartslag ook verhogen. Grenzen opzoeken. Dat doen we. Want, great things never came from comfortzones… We willen jouw merk graag verder brengen. Op zo’n manier dat het visueel knettert, authentiek is en de mondhoeken omhoog laat krullen. Daarom voegen we er ook altijd een flinke dot lef aan toe. En kleuren we graag buiten de lijntjes. Alles om je merk verder te brengen. Durf jij het aan?

Vol zelfvertrouwen

Wees niet bang. Wij zijn pas tevreden als jij vol trots en met hernieuwd zelfvertrouwen jouw merk kan presenteren aan de buitenwereld. Dat jij kan zeggen: kijk, dit ben ik. En ik ben bad-ass. Wij geloven namelijk dat een professionele uitstraling van je merk er ook voor zorgt dat jij je van je beste kant kunt laten zien.

Branding

Wij maken jouw merk zichtbaar en tastbaar, door het een eigen identiteit te geven. We geven niet alleen vorm aan de inhoud, maar ook aan jouw merkwaarden. Zodat mensen jouw merk direct herkennen.

Naam ontwikkelen

Wie je bent is het startpunt. En een goede merknaam is daarbij een vereiste. Maar wat is een goede merknaam? Blijft hij hangen? Past hij bij de doelgroep? En vertelt het waar je voor staat?

Een logo is meer dan alleen een beeld. Het moet krachtig zijn. En gelijk laten zien waar jij voor staat. Het is een weerspiegeling van je bedrijf. We kijken niet naar wat jij wil zien, maar wat jouw klant wil zien.

Je huisstijl omvat alles, maar dan ook echt alles, wat je visueel herkenbaar maakt. Van logo en briefpapier tot aan gevelbestickering. En al die elementen voegen we samen in een huisstijlhandboek.

Voorbeelden graag

Nu ben je vast nieuwsgierig naar al onze creatieve creaties. Snappen we. Daarom een kleine selectie uit de opdrachtgevers die we al van visueel geknetter hebben voorzien.

Durf jij impact te maken met je merk?

Papier. Folie. Katoen. Hout. Plaatwerk. Printen. Plakken. Soms (vaak!) is een digitaal ontwerp niet voldoende. En wil je te gekke dingen doen met dingen die je kunt vasthouden. Een visitekaartje van hout, kaartje op groeipapier of een wand compleet beplakken in je huisstijl. Tof, daar houden we van. En laten we nu graag dit hele proces uit handen nemen. Van advies tot coördinatie en realisatie. Vraag het Nick maar.

Scroll naar top