Branding

Branding is meer dan alleen een logo. Het is je identiteit, het gezicht van je merk. De eigen stem of tone of voice, een uniek geluid. Allemaal ontstaan vanuit een duidelijk merkconcept. Wie ben je en waar sta je voor? Kortom: branding is alles wat je kunt gebruiken om je bedrijf én je verhaal naar buiten te brengen.

Boostrz-overons-1

Branding wordt onderschat

Je krijgt meestal maar één kans om een goede indruk te maken, dus zorg dat het meteen raak is! Een goede branding zorgt ervoor dat jij je kunt onderscheiden van je concurrenten. En je klanten zullen je direct herkennen en jouw verhaal sneller vertrouwen. Feit.

Durf jij?

Branding

5 onmisbare elementen voor je branding

Deze vijf elementen zijn echt een must voor je branding. Er is geen merk dat zonder kan.

 • +

  Logo

  Je eerste herkenningsteken. Een goed logo is onderscheidend, aantrekkelijk en heeft een aansprekend ontwerp dat klanten makkelijk onthouden. En dus direct linken aan jouw merk als ze het zien.

 • +

  Kleuren

  Je merkkleuren maken de persoonlijkheid van je merk. Geven gevoel en sfeer. Een goed kleurenschema helpt je klanten om jouw merk te herkennen. Kleur speelt een belangrijke rol in de persoonlijkheid van je merk.

 • +

  Grafische vormgeving

  In tegenstelling tot je logo, kun je met vormgeving veel meer uitdrukken wie je bent, wat je doet en wat je aan je klanten wilt vertellen. Het grafische ontwerp bepaalt het gevoel dat mensen krijgen als ze het zien.

 • +

  Font

  Een font bepaalt voor een groot deel je merkidentiteit. Het bepaalt hoe mensen je zien, wat ze bij je voelen en hoe ze je benaderen. Het kiezen van het juiste font is belangrijk voor de continuïteit van je merk.

 • +

  Beelden

  In beelden komt je verhaal tot leven. Denk aan foto’s, animaties en illustraties. Eigen foto’s maken je merk persoonlijk en zorgen voor herkenning.

Mooi werk man

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

Wil jij aan de slag met je branding?

Scroll naar boven