Huisstijl laten ontwerpen

De slingers van je merk, dat is je huisstijl! Van vormen en kleuren tot lettertypes en middelen, alles is op elkaar afgestemd. Het ademt jouw bedrijf. Want hoe gaaf is het als iemand een gedeelte van jouw visitekaartje ziet en direct weet bij welk bedrijf het hoort. Superleuk toch?

De basis van een huisstijl

Alle elementen en middelen die je gebruikt, sluiten op elkaar aan. Van briefpapier en social posts tot aan de download op je website. Maar ook afzonderlijk staan ze als een huis. En natuurlijk gaan we nog veel verder. We kijken niet alleen wat jij wilt, maar juist wat jouw doelgroep wil. Want daar doe je het uiteindelijk voor. En wij dus ook.

De basis van een huisstijl bestaat uit een logo, briefpapier, enveloppen en natuurlijk visitekaartjes. Maar we kunnen meer. Had je anders verwacht? Downloads, gevelreclame, relatiegeschenken, presentaties, banners, noem maar op. En natuurlijk maken we ook een huisstijlhandboek, of brandbook als je het liever op z’n Engels zegt.

Durf jij?

Jouw identiteit

Jouw binnenkant brengen wij in onze designs letterlijk naar buiten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij jezelf herkent in alles wat wij ontwerpen. En dat het goed voelt. Ontzettend goed. Maar … het mag de hartslag ook verhogen. Grenzen opzoeken. Dat doen we. Want, great things never came from comfortzones … We willen jouw merk graag verder brengen. Op zo’n manier dat het visueel knettert, authentiek is en de mondhoeken omhoog laat krullen. Daarom voegen we er ook altijd een flinke dot lef aan toe. En kleuren we graag buiten de lijntjes. Alles om je merk verder te brengen. Durf jij het aan?

Wat we standaard ontwerpen bij een huisstijl

Maar dit kunnen we natuurlijk ook

  • Vlaggen
  • Gevelbestickering
  • Banners
  • Signing
  • Social media layouts
  • Pennen
  • Kladblokken
  • Mokken
  • Noem maar op

We kunnen natuurlijk over alles jouw sausje gooien. Wil jij de kastenwand in je kantoor omtoveren tot een ware eyecatcher in jouw huisstijl? Dan doen we dat! Wil je een bedrijfsfiets? Dan zorgen we daarvoor! En wil je een mooie skippybal? Ook dat kunnen we.

Voorbeelden graag

Nu ben je vast nieuwsgierig naar al onze creatieve creaties. Snappen we. Daarom een kleine selectie uit de opdrachtgevers die we al van visueel geknetter hebben voorzien.

Durf jij impact te maken?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.

Scroll naar top