Logo laten ontwerpen

Jij wilt een logo. En het liefst eentje die past bij jouw bedrijf én je doelgroep. Maar hoe krijg je nu dat te gekke logo dat bij iedereen blijft hangen? En dat herkenbaar is voor wat jij doet? Daar zorgen wij voor!

Kenmerken van een goed logo

Je ziet de ene na de andere tool om je eigen logo te ontwerpen voorbijkomen. Maar wat maakt een logo een goed logo? Het moet simpel zijn. Zodat mensen direct weten dat het jouw logo is. Maar wel origineel. Want zo’n papieren vliegtuigje wat staat voor vooruitgang, ja, dat hebben we nu wel een keer gezien. Dat is niet uniek. En het moet tijdloos zijn. Want het liefst hou je hetzelfde logo zolang je bedrijf bestaat. Een opfrisbeurt eens in de zoveel tijd kan geen kwaad. Zie het als de muren van je huis. Die bouw je en dat is de basis voor je huis. Je kan ze af en toe een ander kleurtje geven, maar je laat ze wel staan. Dat geldt ook voor je logo en huisstijl.

Durf jij?

Sterk logo

Even sparren

Voordat wij het logo van jouw dromen kunnen ontwerpen, moeten we eerst wat meer weten over jou en jouw bedrijf. We komen bij je langs en vragen je het hemd van het lijf. Figuurlijk natuurlijk. En jij vertelt ons de oren van ons hoofd.

Jouw bedrijf

Terug naar de basis. Want wie ben jij eigenlijk? Welke problemen lost jouw bedrijf op? Wat maakt jouw bedrijf tot wat het is? Wat is jouw trots?

Hier heb jij natuurlijk allemaal antwoorden op. Misschien heb je wel leuke verhalen. Die horen we ook graag! En het liefst nog veel meer.

Jouw klanten

Als je dacht dat dit het was, dan moeten we je teleurstellen. Wij zijn namelijk heel nieuwsgierig en willen alles van je weten! Nou ja, niet over jou. Maar wel over je bedrijf. En je klanten. Want die zijn nóg belangrijker. Hoe wil je dat jouw doelgroep je ziet?

Mooi werk man

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

Durf jij impact te maken?

Aan de slag! Nu weten we wat jij doet, hoe je het doet en voor wie je het doet. Tijd om iets moois te maken.

Scroll naar top