Naam ontwikkeling

Een sterk merk begint bij een ijzersterke merknaam. Een krachtige naam, die bij je past, lekker bekt en blijft hangen. Dat wil je.

Boostrz-overons-1

Waarom je een sterke merknaam wilt

Omdat een sterke merknaam blijft hangen. Zo simpel is het. Het zegt meteen wie je bent en wat je doet. En geeft een bepaald gevoel. Een goede merknaam is eenvoudig, eenduidig, herkenbaar, origineel en goed te beschermen. Het geeft je merk nóg meer betekenis en zorgt ervoor dat het blijft hangen bij je doelgroep. En dat wil je.

Durf jij?

Nieuwe merknaam

Hoe het in z’n werk gaat

Een nieuwe merknaam is natuurlijk niet niks. Het is de ziel van je merk en dat moet natuurlijk wel voldoen aan jouw wensen. Door de volgende stappen te doorlopen, komen we samen tot een ijzersterke naam.

 • +

  Informatie ophalen

  Eerst vragen we je van alles. Want we willen precies weten wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Dat is het startpunt.

 • +

  Vonken in ons brein

  Dan leeft onze creatieve geest zich uit. Hij maakt verbanden en sprongetjes. Net zo lang tot we bij een originele naam komen die we kunnen registreren en waarbij je meteen herkent wat het bedrijf doet.

 • +

  Concept

  Dat idee werken we uit in een concept. En die presenteren we dan aan jou. We vertellen je waarom we hiervoor hebben gekozen en wat de mogelijkheden zijn.

 • +

  Merkregistratie

  Als jij hem net zo geweldig vindt als wij, dan kunnen we hem registeren als merknaam. Wij bedenken namelijk alleen namen die zo uniek zijn dat ze te registreren zijn als merk.

 • +

  Huisstijl

  Aan alleen een naam heb je nog niet zo veel. Je wilt een totaalplaatje, een huisstijl die past bij je merk. Snappen we. Daarom zorgen we ervoor dat alles perfect bij elkaar past.

 • +

  Shinen met je naam

  En dan… Dan kan jij shinen met je naam. Roep het van de daken, laat het aan iedereen zien. Je bent trots. Daar doen we het voor.

Mooi werk man

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

Wil jij een sterke merknaam?

Scroll naar boven