Merkwaardig design

Daar werken we elke dag keihard aan. Wij hoeven je vast niet te vertellen dat een eenduidige uitstraling van jouw bedrijf essentieel is voor de herkenning van je bedrijf. Maar om écht op te vallen in een overvolle markt…daar is meer voor nodig. Het vraagt om een retestrakke visuele vertaling van jouw unieke waarden, missie en verhaal in pakkende vormgeving. Van de ontwikkeling van jouw logo, huisstijl, brochure of campagne: wij zorgen ervoor dat jij vol trots de boer op kunt en niemand om jouw merk kan.

Jouw identiteit

Jouw binnenkant brengen wij in onze designs letterlijk naar buiten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij jezelf herkent in alles wat wij ontwerpen. En dat het goed voelt. Ontzettend goed. Maar… het mag de hartslag ook verhogen. De grenzen opzoeken. Great things never came from comfortzones… We willen jouw merk graag verder brengen. Op zo’n manier dat het visueel knettert, authentiek is en de mondhoeken omhoog laat krullen. Daarom voegen we er ook altijd een flinke dot lef aan toe. En kleuren we graag buiten de lijntjes. Alles om je merk verder te brengen. Ben je er klaar voor?

Vol zelfvertrouwen

Wees niet bang. Wij zijn pas tevreden als jij vol trots en met hernieuwd zelfvertrouwen jouw merk kan presenteren aan de buitenwereld. Dat jij kan zeggen: kijk, dit ben ik. En ik ben bad-ass. Wij geloven namelijk dat een professionele uitstraling van je merk er ook voor zorgt dat jij je van je beste kant kunt laten zien.

Voorbeelden graag

Nu ben je vast nieuwsgierig naar onze ontwerpen. Snappen we. Daarom een kleine selectie uit de opdrachtgevers die we al van visueel geknetter hebben voorzien.

Meer dan ontwerp

Papier. Folie. Katoen. Hout. Plaatwerk. Printen. Plakken. Soms (vaak!) is een digitaal ontwerp niet voldoende. En wil je te gekke dingen doen met dingen die je kunt vasthouden. Een visitekaartje van hout, kaartje op groeipapier of een wand compleet beplakken in je huisstijl. Tof, daar houden we van. En laten we nu graag dit hele proces uit handen nemen. Van advies tot coördinatie en realisatie. Vraag het Nick maar.