Let’s go digital

Daten. Eten bestellen. Een afspraak bij de kapper maken. Een cursus volgen. Onze wereld speelt zich steeds meer af op onze telefoon, via internet en apps. Maar ben jij daar wel voldoende zichtbaar? Werkt jouw website wel voor de klant die je wilt bereiken? En weet je bezoekers ook te verleiden om tot conversie over te gaan? Allemaal vragen die we graag voor je uit handen nemen.

Websites die werken

Maar dan ook echt voor je werken. Wij maken gebruiksvriendelijke WordPress websites voor je op maat. Effectieve websites die niet alleen mooi smoelen, maar ook converteren. Want wat heb je aan alleen mooi als Google je niet ziet staan? Wat heb je aan mooi als dit alleen via desktop te zien is? Je wilt toch gevonden worden en bezoekers verleiden een contact- of offerteaanvraag doen? Nou dan!

Online vindbaarheid vergroten

Nadat jouw website online staat, begint eigenlijk het echte werk pas. Bezoekers komen niet vanzelf naar jouw website. Ruim 90% van de internetters zoekt online naar een product of dienst, daarom is het belangrijk om vindbaar te zijn op het internet. En daar weten wij alles van. Wij adviseren je over welke online verkoopkanalen voor jou werken en maken een slim groeiplan voor o.a. je SEO, SEA en social media advertising.

Voorbeelden graag

Deze opdrachtgevers klopten bij ons aan voor slim converterende websites. Ook hielpen we ze om hun online vindbaarheid te vergroten. Kijk maar.

Websitebeheer & onderhoud

Wie groter groeit, wil niet dagelijks bezig zijn met het onderhoud van zijn website. Snappen we. Jij wilt doen waar je goed in bent. Wij ook. Daarom kan Boostrz het websitebeheer en onderhoud voor je uit handen nemen. Wil je iets snel aanpassen of bijwerken? Een belletje met Bart en het is gepiept. Vraag hem maar.