Communicatie die raakt

Wij beginnen altijd bij het begin. Denken niet in middelen, maar in doelen. Wat wil je bereiken? Waar sta je eigenlijk voor? Waarom wil je een nieuwe website, brochure of video laten ontwikkelen? Waar zien we kansen die jij nog onbenut laat? Kortom: we willen veel van je weten. Vinden we niet alleen leuk, maar ook belangrijk. We willen namelijk dat jouw merkidentiteit matcht met je verhaal. En andersom. Dat zorgt voor communicatie waarmee jij jouw doelgroep raakt. Dwars door alle mediatypen heen. Recht in het hart. 

Eerst naar de tekentafel

Om jouw communicatieprobleem op tafel te krijgen, gaan we eerst terug naar de tekentafel. We vragen jou het hemd van het lijf en duiken in de beleveniswereld van jouw doelgroep. Want wat willen zij eigenlijk? En komt dit overeen met wat jij biedt? Dit proces zorgt ervoor dat jij effectief gaat communiceren en jouw boodschap de doelgroep ook écht raakt.

Dan een concreet plan

Als de kaders staan, helpen we je keuzes te maken. Samen maken we een passend plan. Geen vuistdik document, maar een slimme strategie in concrete stappen. Vertaald in een verrassend communicatieconcept. En pas dán komen de middelen. Jouw website, huisstijl, e-mailcampagne, magazine, PR-stunt of content voor social media.

Voorbeelden graag

Ja, we weten het. Communicatie is zo’n breed begrip. Waar moet je aan denken? We hebben een aantal cases voor je op een rij gezet. Kijk.

Communicatietraining nodig?

Ja, die geven we namelijk ook. En daar hebben we al meer dan 25 jaar ervaring in. We helpen je in verschillende teambijeenkomsten hoe je een scherpe missie en visie ontwikkelt, een helder communicatieplan opstelt en makkelijker leert communiceren. In blogs en vlogs bijvoorbeeld. Vraag het Willem maar.