Jos Verdaasdonk

Communicatieadviseur / bedrijfskundige / trainer

Het is een hele toer: een visie, koers of strategie van je bedrijf bepalen. Je wilt iemand die jou en je team uitdaagt. Die kritische vragen stelt en alle antwoorden scherp analyseert. Alleen zo kom je tot een echt en uniek bedrijfsverhaal. En als dat verhaal er is, gaan we pas écht aan het werk. De visie moet omgezet worden in doelstellingen en beleid om die vervolgens in de praktijk te brengen. Om het levend te houden is een goede opvolging met een strakke borging essentieel.

En daar gaat het nogal eens mis. Hoeveel visie en strategiesessies verdwijnen in een bureaula om er nooit meer uit te komen?  Dat mag bij jouw organisatie niet gebeuren. Ik rust daarom niet voordat het hele concept in de dagelijkse praktijk is terug te zien.

Ik werk graag met teams om een visie of strategie te ontwikkelen en die vervolgens samen in de praktijk te brengen. Samen hard werken, verantwoording aan elkaar afleggen en natuurlijk ook plezier beleven aan een mooi traject.

“Een strategie en een visie is de eerste stap. De vertaling naar de praktijk in haalbare stappen, daar stokt het vaak.”

Specificaties

Scherp
Kritisch
Enthousiasmerend en bevlogen
Fanatieke hardloper

Inspiratie nodig?

Mooi werk voor een mooi merk. Daar houden we van en daar doen we het voor. Hieronder een greep uit de opdrachten die we hebben afgerond voor onze opdrachtgevers. 

Stel mij een vraag

Vertel, waar kan ik je mee helpen?

Klaar om te knallen?

Gaaf! Wij ook. Maak hieronder direct een afspraak of bel ons. Vinden we net zo leuk.