Hi, wij zijn Boostrz

Creative marketingcommunicatie. En wij helpen merken vooruit in een wereld die continue verandert. Moving brands, noemen we dat. Want wat vandaag gebeurt, is morgen alweer vergeten. Hoe zorg je ervoor dat je in beweging blijft? Hoe val je op, zonder te schreeuwen? Hoe raak je de doelgroep effectief en op een duurzame manier?

Het liefst werken we voor merken die anders durven te zijn en iets moois en waardevols willen doen. Voor mens en maatschappij. Daar worden we namelijk zelf ook blij van.

De groei van jouw merk is ons werk. En daar gaan we vol voor.

Het team

Wij zijn hardlopers, vogelspotters, dromers, kroegtijgers, taalkunstenaars, bloemenmeisjes, muziekliefhebbers, idealisten, sofacoureurs, ouders. En o ja, doen toffe dingen met marketing en communicatie.

Flexibele vrienden

Naast ons vaste team werken we met een flexibele schil van verschillende experts die we snel kunnen inschakelen. Van fotografen tot animation designers en videospecialisten. Hierdoor kunnen we altijd het juiste team rondom jouw vraag bouwen.

Marjolein Schurink

Marjolein Schurink

Communicatieadviseur / conceptdenker / copywriter

Kom erbij!

Zie jij jezelf al voor ons werken? Of ben je een creative professional en wil je graag met ons samenwerken? Verras ons dan met een open sollicitatie! Of kom een keer langs voor een bakkie, vinden we leuk.

Deze merken kregen al een boost

Klaar om te knallen?

Gaaf! Wij ook. Maak hieronder direct een afspraak of bel ons. Vinden we net zo leuk.