Perron038

Dé plek voor de innovatieve maakindustrie. In Zwolle. Waar technici en bevlogen studenten samenwerken, onderzoeken en experimenteren. Om hightech machines beter en duurzamer te maken. Door continu te innoveren, leren en inspireren. Om de toekomst te maken. Samen. Dat zou Perron038 moeten worden. Maar meer dan een idee en een oude leegstaande loods naast station Zwolle was er niet. Dus werden wij vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van de naam, het concept en de uitwerking en realisatie ervan in verschillende middelen.

De uitdaging

De vragen van de opdrachtgever: hoe kunnen we vorm en inhoud geven aan de ideeën die we hebben met het open innovatiecentrum? Hoe krijgen we relevante huurders geïnteresseerd om een plekje te huren in deze loods? Hoe houden we bewoners aangesloten én enthousiast over dit project?

Opdrachtgever

Perron038 brengt hightech bedrijven en onderwijs- en onderzoekinstellingen samen en faciliteert in kennisontwikkeling en kennisdeling. Dat doen ze als onafhankelijke stichting. Als open innovatiecentrum in regio Oost-Nederland waar machinebouwers en productontwikkelaars in de maakindustrie samenkomen. En waar talent altijd centraal staat.

Het resultaat

‘Daar waar de geschiedenis is geschreven, wordt de toekomst gemaakt.’ Vanuit dit idee is de naam Perron038 ontstaan en hebben we de complete branding, signing en website gemaakt. Met als belangrijkste resultaat: de loods was binnen no time bezet met allerlei innovatieve bedrijven.

Klaar voor succes?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.