PraKtima

Jaarcampagne PraKtima 20 jaar

Wat we hebben gedaan

Concept & script video’s, videoproductie, landingspagina’s, e-mailnieuwsbrieven

Normaal sta je bij PraKtima niet voor verrassingen, dat weten klanten maar al te goed. Maar voor deze ene keer maakt het bedrijf een uitzondering. Al 20 jaar zorgen de KAM-adviseurs van PraKtima ervoor dat bedrijven hun certificeringen op orde hebben. En de werkvloer veiliger, gezonder en duurzamer wordt. 

Dat verdient een feestje! 

De vraag

Bedenk een campagne rondom ons 20-jarige bestaan dat ons bij huidige en potentiële klanten op de kaart zet en laat zien dat wij KAM-zaken wél leuker en makkelijker kunnen maken. Geen eenmalige flart, maar een campagne waar we het hele jaar mee vooruit kunnen.

video-still-aankondiging

Het resultaat

Een knallend begin en elke maand een nieuwe verrassing. Klanten van PraKtima ontvingen in januari een kaart met een roltoeter en link naar een ‘surprise-pagina’. Er zou een cadeautje voor ze klaarstaan op 1 februari… Dat bleek de ‘online surprise box’ te zijn waar iedereen een graai uit kon doen. Met fantastische prijzen. Deze actie werd extra aangejaagd via een video, nieuwsbrief en social media voor een nog groter bereik. Om een graai te doen, moesten mensen hun e-mailgegevens achterlaten. Dit e-mailbestand krijgt nu maandelijks een inspiratiemail met kennismaker (blog met tips) van één van de KAM-experts van PraKtima. Ook via social media laten de experts de komende tijd hun ware aard zien. In een videoserie stellen ze zich aan je voor via hun alterego. Van KAM-pioen tot KAM-eleon en KAM-eraad.

De KAM-experts van PraKtima in beeld

Praktima - Wendy
Praktima - Theo
Praktima - Marcellino
Praktima - Edith

Klaar voor succes?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.