Spacewinner

Wat een locatie wérkelijk een goede ópslaglocatie maakt? Volgens Spacewinner zit dat niet in zichtbaarheid, maar in bereikbaarheid. Zeg nou zelf, wat vind je nou belangrijker wanneer je een opslagruimte huurt? Dat je goederen op een drukke ringweg in het zicht staan of dat ze perfect bereikbaar zijn?

De uitdaging

Spacewinner wilde het huren van opslagruimte zo makkelijk mogelijk maken voor de klant. Simpel via de website. Daar lag voor ons de uitdaging. Hoe maak je het dan makkelijk voor de klant én hoe zorg je direct voor meer conversie op de website?

Opdrachtgever

Sinds 2000 verhuurt SPACEWINNER opslagruimtes aan particulieren en bedrijven in Oost Nederland. Hun doel is helder; ze laten je ontdekken dat het huren van een opslagbox laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn. Daarnaast laten ze je ervaren dat een goede kwaliteit én de beste prijs wel degelijk hand in hand gaan.

Het resultaat

Een gebruiksvriendelijke website waarbij het voor de bezoeker direct duidelijk is wat ze hier moeten doen. Je wilt namelijk als bezoeker geen onnodige minuten verspillen en dus in enkele klikken een ruimte kunnen huren waar je blij van wordt.

Klaar voor succes?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.