Strategie

De fundatie van je merk

Een bedrijf zonder gefundeerde marketingstrategie is als een huis dat gebouwd is op zand. Het is niet de vraag of het instort, maar wanneer. Dat wil je toch niet voor je bedrijf?

Merkstrategie

Het belang van een goede merkstrategie

Producten of diensten zijn tegenwoordig niet (zo) onderscheidend meer dat je je echt kunt onderscheiden op unieke eigenschappen van een product of dienst. Je bent namelijk niet de enige die bloemen verkoopt, auto’s verhuurt of kinderdagopvang aanbiedt. Kies een krachtige koers, communiceer consistent en val op met een onderscheidend merkconcept. Hoe je dat doet? Daar helpen wij je bij.

Eerst naar de tekentafel

Om jouw communicatieprobleem op tafel te krijgen, gaan we eerst terug naar de tekentafel. Tijdens onze merkfundatiesessie vragen we jou het hemd van het lijf en duiken in de beleveniswereld van jouw doelgroep. Want wat willen zij eigenlijk? En komt dit overeen met wat jij biedt? En zeg, waarom bied je dit? Wie ben je echt? Kortom: we willen veel van je weten. Vinden we niet alleen leuk, maar ook belangrijk. Dit proces zorgt ervoor dat jouw merkidentiteit match met je doelen en positionering.

Dan een concreet plan

Als de kaders staan, helpen we je keuzes te maken. Samen maken we een passend plan. Geen vuistdik document, maar een slimme strategie in concrete stappen. Vertaald in een verrassend communicatieconcept. En pas dán komen de middelen. Jouw website, je huisstijl, e-mailcampagne, magazines of content voor social media.

You want more?

Je wilt voorbeelden zien. Snappen we. Dus, pak wat lekkers, ga zitten, bekijk onze cases en zie wat we allemaal hebben gedaan.

Durf jij impact te maken?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes en sterke ideeën.

Scroll naar top