Wij maken impact met rake communicatie

Van strategie, creatie en activatie naar tastbaar resultaat. Dat is volgens ons de route naar jouw succes. Om zichtbaar te worden. Mensen te verleiden. De omzet duurzaam te verhogen. Natuurlijk is er meer nodig dan deze losse kreten. Want hoe we de route lopen, is voor elk merk anders. Samen stippelen we het pad uit om jouw merk op de kaart te zetten. Onze ingrediënten? Verrassend, raak en betekenisvol met een flinke portie peper. Doelen zijn er om te halen. Met een knal graag!

Wat wij doen

Impactmakers on demand. Jouw creatieve sidekick voor marketing en communicatie.

Hé jij daar, ondernemer. Commercieel directeur. Marketingmanager. Jij wil het verschil maken en het beste uit je marketing halen. Maar je weet ook dat je deze stappen niet in je eentje kan zetten. Je zult de juiste mensen om je heen moeten verzamelen om meters te maken. Een heel team aannemen hoeft niet. Put gewoon uit onze expertises. Voor een paar dagen per week. Maand. Wat jij nodig hebt. Wij zijn je sparringspartner, handen en voeten.

Durf jij?

Zo doen we dat

Samen stippelen we het pad uit om jouw merk op de kaart te zetten. En goed ook. Daarom voegen we er altijd een flinke portie peper aan toe. Want doelen zijn er om te halen, met een knal graag.

Natuurlijk wil je hard gaan. Maar we gaan niet zomaar rennen. Nee, eerst even een stapje terug. Naar de tekentafel, waar we slimme strategieën combineren met creatieve ideeën.

Mogelijkheden

  • Merkfundatie
  • Conceptontwikkeling
  • (Digital) marketingplan
  • Communicatieadvies

We zorgen ervoor dat jouw merkidentiteit matcht met je verhaal. En andersom. We maken communicatiemiddelen waarmee jij jouw doelgroep raakt. Recht in het hart.

Mogelijkheden

Het echte werk begint pas als de website live staat, de campagne start. Daarom sturen we continu bij, blijven we leads verleiden en zijn we actief daar waar je doelgroep is.

Mogelijkheden

  • Online marketing
  • E-mailmarketing
  • Social media marketing
  • Contentabonnementen

Communicatie- en online marketingtrainingen

Ja, die geven we ook. Hoe je makkelijk en menselijk leert communiceren bijvoorbeeld, of lekker leesbare teksten schrijft. Of we maken je wegwijs in de wondere wereld van social media, SEO en SEA. In meerdere teambijeenkomsten, online cursus of workshop. Net wat je wilt.

Durf jij impact te maken?

Gaaf! Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij komen kennismaken. Of kom bij ons, kan ook. Zorgen wij voor koffie, koekjes én sterke ideeën.

BAM! Voor deze mooie bedrijven maken wij al impact.

Sta jij er binnenkort ook tussen?

bruggeban-logo
spacewinner-logo
bepacom-logo
koolhof-logo
henkvantongeren-logo
stf-logo
wijnwinst-logo
adficount-logo
Taaluilen-logo
citydevelopers-logo
rechtencircuit-logo
perron038-logo
bruggeban-logo
perron038-logo
rechtencircuit-logo
volkerwessels-logo
daggenvoorde-logo
koolhof-logo
citydevelopers-logo
autoproff-logo
spacewinner-logo
sdv-logo
stf-logo
adficount-logo
bepacom-logo
henkvantongeren-logo
Taaluilen-logo
wijnwinst-logo
Scroll naar top