Impactmakers

Jouw marketingafdeling on demand

Jij wil het verschil maken en het beste uit je marketing halen. Maar je weet ook dat je deze stappen niet in je eentje kan zetten. Je zult de juiste mensen om je heen moeten verzamelen om meters te maken. Een heel team aannemen hoeft niet. Put gewoon uit onze expertise. Voor een paar dagen per week. Of per maand. Wij zijn je sparringpartner, handen en voeten.

Wij zijn er voor je

Jij wilt impact maken en het beste uit je business halen. Maar dat kan lastig zijn als je niet de juiste mensen om je heen hebt. Je hebt impactmakers nodig. En dat zijn wij. Voor jou. En voor jouw klanten. Wij zijn eigenwijs en doen niet zomaar alles wat jij wilt. Wij maken impact. En boosten jouw bedrijf. Met een flinke portie peper.

Je hoeft niet een heel team aan te nemen en tot je nek in de kosten te zitten. Put uit onze kennis en expertises, voor een paar dagen per week. Of per maand. Wat jij wilt en wat jij nodig hebt. Wij zijn er voor je.

Jouw voordelen?

 • +

  Niet de vaste (personeels)lasten, wel de flexibele lusten van een marketingafdeling.

 • +

  Put uit al onze expertises. Denk aan communicatieadvies, tekstschrijven, vormgeving, e-mailmarketing, webdevelopment en meer.

 • +

  Wij zijn frisdenkers en kijken met een vernieuwende en creatieve blik naar jouw marketing en communicatie.

 • +

  Je schakelt ons alleen in voor wat je nodig hebt en zit nergens aan vast.

 • +

  Verrassend, raak en positief. Dat zijn de kenmerkende eigenschappen van ons werk. En straks ook die van jou.

 • +

  Op basis van regie of abonnement: het is allemaal bespreekbaar.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Je bent niet voor niets tot hier gekomen. Dus, waar kunnen we jou mee helpen? Van strategie en creatie tot aan activatie. Wij rocken ‘t. En dat doen we elke maand weer.

Wat onze klanten over ons zeggen

Ja, daar waren wij ook wel benieuwd naar. Daarom hebben we het aan ze gevraagd. Lees je mee?

Boostrz kwam met een ontzettend leuk idee voor onze jaarcampagne, waarmee we ons echt in de kijker hebben gezet. We hebben al meerdere opdrachten direct en indirect verkregen dankzij de campagne. En niet te vergeten: wat hebben we als team een lol gehad tijdens de productie ervan.
Wendy Meijer-Schaake, PraKtima
Boostrz is een hele fijne partij om mee samen te werken. Ze komen met creatieve ideeën, werken nauwkeurig, helpen bij spoedjes en ontzien je. Kortom, een verlengstuk van ons eigen ‘marketingteam’.
Beau Feijen, Feijen Diervoeders
Boostrz kwam al snel met creatieve invalshoeken voor onze content waar wij nog totaal niet aan hadden gedacht.
Rick Duteweert, Blender Media
In een korte sessie van een dag prikkelden jullie me tot nieuwe ideeën en maakten we een helder overzicht van verschillende contentrubrieken. Nu zit ik weer helemaal in de flow!
Esther van der Storm, Oprichter STORMPUNT
Gelijk bij ons eerste gesprek kwamen bij jullie de ideeën al los en ontstond er een plan. Alles klopte. Dit hadden we nooit alleen kunnen doen.
Lauri Pereboom, Woonstichting De Marken
Scroll naar top